Kwispelen in het park

Hoe ziet uw dagelijkse wandeling eruit? Lopen u en uw hond iets verveeld door het park? Of bent u tijdens de wandeling aan het Whatsappen, smsen of bellen, terwijl de hond zijn rondje netjes loopt? Of misschien bent u bezig om alvast een boodschappenlijstje te maken voor die dag. Jammer, want u mist zo de heerlijke wandeling, de omgeving en interactie met uw hond.

Dat kan beter! Haal de sleur uit de wandeling. Ga Actief wandelen met uw hond!

Wat houdt Actief wandelen met de hond in?

Dit betekent dat u bewust gaat wandelen met uw hond, u werkt ook tijdens de wandeling aan uw relatie met uw hond en aan het samenspel. Door samen in beweging te zijn en samen te werken aan verschillende onderdelen is dit niet alleen fysiek inspannend, maar ook mentaal inspannend. U en uw hond zijn zeker voldaan na deze wandeling!

Tijdens de workshop Kwispelen in het park gaat u zelf ervaren dat uitlaten zoveel meer kan zijn dan alleen maar wandelen.
Met een leuke wandeling door De Leidse Hout, gaan we gebruik maken van dingen, materialen en situaties die we tijdens de wandeling tegen komen.
Samen gaan jullie werken, samen leuke oefeningen bedenken en samen intensief de wandeling beleven.                                                                                                             Kosten voor de workshop zijn € 25,-.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een workshop bijwonen, stuur dan een mailtje naar info@kwispelcollege.nl.