Detectie

Volg detectie lessen en maak plezier met je hond !

  • Voor iedere hond ongeacht ras, leeftijd en grootte
  • Verhoogd de concentratie van je hond
  • Mentale uitdaging
  • Samen Plezier maken
  • Privélessen

Detectie les voor jouw hond is een fantastische manier om de natuurlijke geurcapaciteiten van jouw hond te benutten en te ontwikkelen. Je hond leert bij detectie dat het vinden van een specifieke geur hem iets lekkers of leuks oplevert. Er kunnen veel geuren worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld kruiden, kaneel, vanille, kruidnagel of koffie. Je kunt zelf bepalen welke geur je je hond wilt laten zoeken, maar we houden het bij de onschuldige stoffen. Deze lessen bieden zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden die nodig zijn om jouw hond op te leiden in het identificeren van specifieke geuren. Deze lessen zijn niet alleen een uitstekende manier om de band tussen jou en je hond te versterken, maar ze bieden ook een nuttige vaardigheid voor professionele toepassingen, zoals zoek- en reddingsmissies.

Wat heeft u nodig:

Tuig:
Je hebt een goed passend y-tuig nodig

Lange lijn:
ongeveer 5 meter

Voedsel beloning:
Een bakje met beloningen (iets speciaals voor het detecteren) voor als de geur is gevonden.

Andere beloningen:
Het kan ook zijn dat uw hond helemaal gek is van dat ene speelgoed dan kunnen we ook starten door dat speelgoed in te zetten als beloning.

Water: 
Van detecteren krijgt de hond dorst dus is water erg belangrijk om nadien te geven. Bij detectie droogt de neus uit en dankzij het water wordt deze weer gehydrateerd.

Gegeven door:

  • Diana

Waar:

De lessen worden in overleg gegeven op diverse verschillende locaties.

Wanneer:

De lessen zijn individueel en duren 45minuten tot een uur. Ze vinden overdag plaats, van maandag tot en met vrijdag. Wilt u op een vaste dag of flexibel afspreken, wilt u eens per week of eens per maand speuren of er iets tussenin, alles is mogelijk. 

Kosten voor Detectie zijn:

  • 1 losse les € 45,00 nu voor € 40,00
  • 5 lessen € 225,00 nu voor € 185,00
  • 10 lessen € 375,00 nu voor € 350,00

Heeft u interesse?

Neem contact op via e-mail of telefoon voor een afspraak, of vul het aanmeldformulier in.

Dank!

Wilt u meer informatie kijk dan op www.neuswerkvoordehond.nl als onderdeel van het kwispelcollege gespecialiseerd in speuren en detectie.