Basiscursus

Korte intensieve basiscursus

Het is moeilijk wanneer u geen contact heeft met uw hond. Als uw hond bijvoorbeeld veel aan de lijn trekt, niet komt wanneer u roept, of wanneer er andere problemen zijn waar u tegenaan loopt. Het kan erg frustrerend zijn als u uw hond niet kunt begrijpen.

Gelukkig biedt de basiscursus uitkomst. Deze cursus leert u in vijf lessen de “tools” die u nodig heeft om uw relatie met uw hond te verbeteren en samen te zoeken naar een passende oplossing voor problemen waar u tegenaan loopt. Of je nu een puppy hebt van 6 maanden of een volwassen hond, onze training is geschikt voor alle leeftijden en rassen. De cursus wordt individueel gegeven op ons veld of op een andere afgesproken locatie.

De cursus behandelt verschillende aspecten van de hondentraining, zoals het krijgen van inzicht in de communicatie van uw hond en het leren wandelen zonder trekken. Ook leert u naar uw hond te kijken en hem succesvol bij u te roepen zonder dat dit voor beide partijen een stressvolle ervaring wordt. We willen dat u en uw hond een goede relatie hebben en begeleiden u graag daarbij.

Wat kun je verwachten:

Individuele Aandacht: Onze privélessen zijn specifiek gericht op jouw hond en zijn unieke behoeften. We werken samen aan het opbouwen van vertrouwen en begrip.

Communicatie Verbeteren: Leer de taal van je hond begrijpen en ontdek hoe je effectief met hem kunt communiceren. We behandelen lichaamstaal, stemintonatie en andere subtiele signalen.

Vertrouwen Herstellen: Door positieve trainingstechnieken en geduldige begeleiding helpen we je hond om weer vertrouwen in jou te krijgen. Dit geldt ook andersom!

Praktische Oefeningen: We oefenen met wandelen zonder trekken, basiscues en andere dagelijkse situaties waarin vertrouwen en begrip essentieel zijn.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de Basiscursus of andere cursussen en trainingen die wij aanbieden. Wij staan klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw relatie met uw hond waarin vertrouwen en begrip weer centraal staan.

Waar en wanneer

 • Locatie:
  Aderweg 30
  2371 AH
  Roelofarendsveen
  .
 • Wanneer: Op afspraak wekelijks.

Kosten vanaf 1 Januari 2024

 • 5 privé  lessen  voor € 150,00.

Wat heeft u nodig

 • Uit onderzoek is gebleken dat honden op den duur schade kunnen ondervinden aan de hals en nek door het gebruik van een halsband. Een Y-tuigje heeft daarom onze voorkeur; deze geeft geen druk op de schouder gewrichten, heeft een optimale drukverdeling op het lichaam en geeft geen irritatie in de oksels waardoor de hond veel bewegingsvrijheid geniet. Y-tuigjes zijn in verschillende prijsklasse te krijgen. Wilt u informatie over welke maat het beste is voor uw hond neem dan contact met ons op.
 • Riem van minimaal 3 meter.
 • Beloningsbrokjes (eenhapsbrokjes).

Wij zorgen voor

 • Een les bestaande uit 45 minuten praktijk en eventuele vragen.