Online cursus voor thuis

Cursusaanbod

Cursusaanbod

 • Voor de allerkleinste, met een leeftijd van 8 tot 12 weken, kunt u starten met de socialisatielessen. Tijdens deze lessen helpen wij u door de eerste weken heen met informatie en het socialiseren van uw pup. Deze lessen vinden bij u thuis plaats. Zo kunnen we direct checken of uw huis puppyproof is en of we nog e.e.a. kunnen aanpassen.
 • Wanneer u met uw pup niet wil deelnemen aan groepslessen is er de Puppy exclusief cursus. Deze cursus kan gevolgd worden vanaf 10 weken bestaat uit 6 lessen en wordt privé gegeven.
 • Vanaf 12 weken kan uw pup meedoen met de puppycursus.  In deze 8 lessen gaan we verschillende oefeningen doen waarbij we letten op het welzijn van de pup. De lessen vinden plaats in kleine groepen. Oefeningen  die aan bod komen zijn onder andere lopen aan een slappe lijn, los lopen, handsignalen enzovoorts. 
 • Zijn u en uw pup helemaal enthousiast, dan kunt u doorstromen naar de jonge hond-cursus. Hier gaan we de eerder geleerde oefeningen wat moeilijker maken en natuurlijk komen er weer nieuwe oefeningen bij.
 • Heeft u en uw hond er dan nog geen genoeg van, dan kunt u de jonge hond-vervolgcursus volgen. Tijdens deze cursus gaan we meer van de lijn oefenen, ook hier weer uitbreidingen en nieuwe uitdagingen.
 • Voor honden vanaf 6 maanden, waarbij u en uw hond nog graag begeleiding willen ontvangen of wanneer u een herplaatste hond heeft die bijvoorbeeld geen puppycursus heeft genoten is er deze korte intensieve basiscursus. Deze korte en intensieve cursus wordt op het trainingsveld of bij u thuis gegeven.
 • Privé les, er kunnen verschillende redenen zijn om een privé les te volgen u bepaalt wat het doel is van deze lessen en waar aan gewerkt moet worden.
 • Wilt u met uw hond een sport gaan beoefenen en weet u nog niet welke of gewoon leuk bezig zijn met uw hond kijk dan eens naar onze Funlessen. Deze lessen zijn voor alle leeftijden toegankelijk.
 • Hondenfitness is een vorm van fitness specifiek voor de hond en geschikt voor alle honden, van zeer jonge puppy’s tot en met senioren. Honden leren hun spieren op de juiste manier te gebruiken. Honden kunnen met gerichte oefeningen aan hun spierkracht, balans, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn werken.
 • (Praktijk) Speuren, bij speuren werkt een hond, samen met zijn geleider (handler) en volgt een menselijk spoor. De hond heeft bij speuren de leiding waardoor het zelfvertrouwen van de hond versterkt wordt.
 • Detectie, bij detectie train je je hond om te zoeken naar een specifieke geur, je hond wordt geleerd deze geur te herkennen en wanneer je hond de geur geroken heeft naar de geur te zoeken.

Onze Missie

Bij Kwispelcollege draait alles om het welzijn van jouw hond.

Alle trainingen/cursussen op een rij:

Door op een training/cursus te klikken, krijg u gelijk de informatie over de desbetreffende training/cursus.

Wij zijn aangesloten bij Raad van Beheer