Aanbevelingen

Groot compliment

De onlangs bijgewoonde lezing van Sandra vond ik heel informatief en zinvol. Super dat zij aandacht besteedde aan zo’n belangrijk en onderbelicht onderwerp. Het was schrikken om te horen dat er  jaarlijks zoveel bijtincidenten zijn waarbij een kind betrokken is. Deze blijken meestal gemakkelijk te voorkomen te zijn, maar dan moeten de ouders / grootouders / omstanders wel de signalen opvangen die de hond uitzendt. Heel leerzaam en overzichtelijk zoals Sandra dat deed. Eigenlijk noodzakelijk voor iedere opvoeder van hond en/of kind om hier meer over te weten. In mijn situatie met jonge hond en kleinkindje ben ik heel blij met deze informatie! Groot compliment voor Sandra!

Eveline

Ongedwongen en tegelijk heel leerzaam

Sandra geeft op een erg leuke en aansprekende manier les. Ongedwongen en tegelijk heel leerzaam. Met interactie tussen honden en baasjes, maar individuele oefeningen. Mijn hond en ik hebben er veel van opgestoken. Top, aanrader!

Maaike en Coco

Superleerzaam, als altijd

Dit artikel van Sandra is weer superleerzaam, net als haar lessen en lezingen. Helder, no-nonsense, en gewoon heel praktisch! Die puppytandjes zijn inderdaad vlijmscherp en hoe lief je hondje ook is, die tandjes ben je snel zat. Door de tips van Sandra te volgen wordt het weer leuk, voor jezelf en de kids, en daardoor ook voor je pup. Bedankt!

Femke

Met humor en overduidelijke liefde voor onze honden

Na les 2 van de puppytraining durf ik al te zeggen: geweldig!! Ik vind dat Sandra het zo ontzettend leuk doet! Met humor en overduidelijke liefde voor onze honden word je iedere les weer zoveel geleerd. Onze Jip vindt het geweldig, en wij vinden het geweldig Dankjewel, Sandra!!

Femke

Fijn dat ik erbij was!

De lezing ‘Hond en kind, beide blij!’ van Sandra Oexman is een echte aanrader voor iedere hondenbezitter. Duidelijk, professioneel verhaal, vaak verduidelijkt door foto’s en filmpjes. Veel aandacht voor de aanwezigen! Fijn dat ik erbij was!

Monique

Aanrader

Dankzij dit artikel zijn we deze fase met onze pup heelhuids doorgekomen! Aanrader.

Robert

Een mooi mens met een passie die ze uitdraagt

Ik zou Sandra bij iedereen aanraden. Ze is een mooi mens met een passie die ze uitdraagt op de mensen die bij haar op cursus zitten. Bedankt voor de lessen.
Lonie